Arkkitehtitoimistot

Arkkitehtitoimistot

Valmistamme ovia ja ikkunoita arkkitehtien piirustusten ja suunnitelmien pohjalta mittatilaustyönä. Arvokkaiden sekä historiallisesti vaativien kohteiden ovi- ja ikkunaprojektien toteuttaminen on erikoisalaamme.

Konekantamme on suunniteltu siten, että kykenemme valmistamaan monenlaisia erikoisrakenteita ja muotoprofiileja sekä toteuttamaan erikoisiakin hela- ja lasiratkaisuja.

Puun laadun suhteen olemme erityisen tarkkoja ja vaativia. Pääasiassa käytämme tiheäsyistä oksatonta mäntyä sekä amerikkalaista valkotammea. Valmistamme tuotteita myös muista jalopuista esim. tiikki, saarni jne.

Valmistuksessa puun syyn suunnat otetaan oikeaoppisesti huomioon, joka takaa tuotteillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kokemuksemme sekä vahvan ammattitaitomme perusteella voimme taata tuotteidemme pitkäikäisen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa. Huoliteltu korkea laatu näkyy kaikissa valmistamissamme tuotteissa.

Vakiotuotteina meillä ovat massiivirakenteiset paneloidut puuovet ja sisään-ulosaukeavat puuikkunat. Paneeliovissa voidaan käyttää mitä erilaisempia paneeleja kuten esim. sisar- tai sormipaneeli jne.

Sisään-ulosaukeavissa ikkunoissa meiltä löytyy omat vakioprofiilimme; Kustavilainen, Jugend ja Empire.

Referenssejä mm:

Suomen Pankki, Porvoon Kaupungintalo, Pietarin Keskuspankki, Hotelli Zoukas Liettua ja Hämeenkylän Kartano.

Jätä tarjouspyyntö

round