Julkinen sektori

Julkinen sektori

Vanhan arvokiinteistön ovet ja ikkunat tulisi palauttaa alkuperäis-suunnitelmien mukaisiksi tai rakennuskohteissanne esim. koulut, kirkot, kaupungintalot on erikoisovia tai -ikkunoita, jotka kaipaavat vaihtoa vanhan mallin mukaan?

Olemme ovi- ja ikkunatoimittaja tällaisissa projekteissa.

Valmistamme ovia ja ikkunoita vanhan mallin mukaan sekä arkkitehtien ja asiakkaiden laatimien piirustusten ja suunnitelmien pohjalta mittatilaustyönä.

Konekantamme on suunniteltu siten, että kykenemme valmistamaan monenlaisia erikoisrakenteita ja muotoprofiileja sekä toteuttamaan erikoisiakin hela- ja lasiratkaisuja. Puun laadun suhteen olemme erityisen tarkkoja. Pääasiassa käytämme tiheäsyistä oksatonta mäntyä sekä amerikkalaista valkotammea. Valmistamme tuotteita myös muista jalopuista esim. tiikki, saarni jne.

Kokemuksemme sekä vahvan ammattitaitomme perusteella voimme taata tuotteidemme pitkäikäisen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa. Huoliteltu korkea laatu näkyy kaikissa valmistamissamme tuotteissa.

Vakiotuotteina meillä ovat massiivirakenteiset paneloidut puuovet ja sisään-ulosaukeavat puuikkunat. Paneeliovissa voidaan käyttää mitä erilaisempia paneeleja kuten esim. sisar- tai sormipaneeli jne.

Sisään-ulosaukeavissa ikkunoissa meiltä löytyy omat vakioprofiilimme; Kustavilainen, Jugend ja Empire.


Referenssejä mm:

Suomen Pankki, Porvoon Kaupungintalo, Pietarin Keskuspankki, Hotelli Zoukas Liettua ja Hämeenkylän Kartano.

Jätä tarjouspyyntö

round