Mittatilausovet

Ulko-ovet ja erikoisovet myös arkkitehtonisesti arvokkaisiin rakennuksiin – Myös empire- ja jugend-ovet

Teemme mittatilausovia ja erikoisovia niin sisä- kuin ulko-oviksi. Olemme erikoistuneet ovien toteuttamiseen mittojen mukaan historiallisesti ja arkkitehtonisesti arvokkaisiin ja erityislaatuisiin kohteisiin. Esimerkiksi mittatilauksena toteutetut empire- ja jugend-ovet kuuluvat valikoimaamme. Meillä on runsaasti kokemusta mittatilausovien toteuttamisesta suojeltuihin rakennuksiin, joten tiedämme, kuinka suojeltujen kohteiden ovien uusimisessa tulee menetellä.

Saat mittatilausovet meiltä avaimet käteen -palveluna: suunnittelemme ovet yksityiskohtineen mittojen mukaan, rakennamme ovet valmiiksi ja huolehdimme niiden asennuksesta. Toteutamme ovia saneeraus- ja uudiskohteisiin suunnittelijoiden ja arkkitehtien tekemien, valmiiden suunnitelmien mukaan. Lisäksi suunnittelemme ovia itse asiakkaan toiveiden pohjalta.

Mittatilausoven ansiosta julkisivun yhtenäinen tyyli säilyy

Oli kyse sitten taloyhtiöstä, julkisesta rakennuksesta tai vaikkapa liiketilasta, on ovella valtava merkitys sen kannalta, millainen on julkisivun ilme ja luonne. Tyyliltään arvokkaisiin rakennuksiin ei valmisratkaisuja ole tarjolla, ja siksi mittojen mukaan toteutettu, rakennuksen julkisivun tyyliin istuva ovi on usein käytännössä ainoa vaihtoehto. Esimerkiksi aiemmin mainittuja empire- tai jugend-ovia tuskin löytyy valmisovien mallistoista.

Ulko-ovet laadukkaasta massiivipuusta nykyajan vaatimuksiin

Toteutamme mittatilausovet korkealaatuisesta massiivipuusta. Käytämme pääasiassa mäntyä ja tammea, mutta myös muita jalopuita, kuten tiikkiä ja saarnia. Jos mielessäsi on tietty puulaji, josta tahdot mittatilausoven, kerro toiveestasi – me toteutamme sen.

Vaikka olemme erikoistuneet mittatilausovien toteuttamiseen sellaisiin rakennuksiin, jotka edustavat menneiden vuosikymmenien ja -satojen tyyliä, ovat toteuttamiemme ovien tekniset ominaisuudet tätä päivää. Kaikki ovemme tehdään lämpöä pitäviksi, energiatehokkaiksi ja säänkestäviksi.

Ota yhteyttä!