Tammiovet ja muut massiivipuuovet

Tammiovet empire- ja jugend-taloihin sekä muihin arkkitehtonisesti arvokkaisiin kohteisiin

Tammiovi on arvokas ja aikaa kestävä valinta, joka sopii erityisesti suojeltuihin kiinteistöihin, esimerkiksi jugend- tai empire-taloihin. Valmistamme tammiovia ja muita massiivipuuovia uudis- ja saneerauskohteisiin mittatilausovina – ovesta tulee siis juuri sellainen kuin tilaaja toivoo. Tammen lisäksi käytämme materiaalina muun muassa mäntyä, lehtikuusta ja saarnia.

Toteutamme tammiovet aina niin, että ne mukailevat kohteen julkisivua ja alkuperäistä luonnetta. Historiallisesti ja arkkitehtonisesti arvokkaaseen kohteeseen sopii hyvin vain arkkitehtonisesti arvokas, yksilöllinen ovi.

Tammiovi kestää aikaa ja käyttöä

Massiivipuuovi ja aivan erityisesti tammiovi on kestävä ja pitkäikäinen ulko-ovi, jota ei tarvitse olla huoltamassa ja korjaamassa jatkuvasti. Tammi on erittäin kovaa ja tiivistä puuta, joten se kestää kolhuja paremmin kuin pehmeämmät puulaadut. Kun tammiovi suunnitellaan ja pintakäsitellään oikein ja oven huolto hoidetaan asianmukaisesti, se kestää vuosikymmeniä.

Tammiovet ja massiivipuuovet suunnitelmista asennukseen

Saatte tammiovet ja muut massiivipuuovet meiltä räätälöitynä avaimet käteen -toteutuksena. Meiltä saatte ovet kaikkiin kohteisiin, joihin tarvitaan näyttävää ja ainutlaatuista puuovea: liikehuoneistoihin, taloyhtiöihin, julkisiin rakennuksiin, omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Teemme massiivipuuovia suunnittelijoiden ja arkkiehtien luomien raamien mukaan. Vaihtoehtoisesti voimme suunnitella oven itse tilaajan toiveiden mukaisesti. Toteutamme oven valmiiksi suunnitelmien pohjalta ja huolehdimme myös sen asennuksesta. Meillä on runsaasti kokemusta ovien valmistamisesta ja asentamisesta myös suojeltuihin kohteisiin, joten tiedämme hyvin, kuinka suojellussa remonttikohteessa on toimittava.

Ota yhteyttä!